ОСНОВИ, ПІДГОТОВКА І ВЕДЕННЯ БОЮ ТА ІНШИХ ДІЙ

Мною підготовлений альбом схем і рисунків під назвою:



ОСНОВИ, ПІДГОТОВКА І ВЕДЕННЯ
БОЮ ТА ІНШИХ ДІЙ
Приклади слайдів:




    Навчальний посібник “Основи, підготовка і ведення бою та інших дій”  відповідає сучасному стану системи знань з воєнного мистецтва і необхідному рівню підготовки військових фахівців, діяльність яких пов'язана зі збройним захистом держави.
   Посібник призначений для офіцерів та інших фахівців, які займаються питаннями забезпечення збройної боротьби, воєнних, миротворчих і антитерористичних дій. 
   Структурно посібник включає: загальні положення про війну, збройну боротьбу і воєнні дії; основи, підготовку і ведення загальновійськового бою; ведення бою в особливих умовах; розташування військових формувань на місці їх пересування та питання всебічного забезпечення.
     Матеріал у навчальному посібнику викладаються у вигляді схем і рисунків. Викладення матеріалу у такий спосіб показує структуру, систему і зміст знань про загальновійськовий бій та інші дії, що в свою чергу дасть можливість  користувачеві швидко  засвоїть основні теоретичні положення з воєнного мистецтва взагалі і тактичного мистецтва (тактики) зокрема.
     Оформлення матеріалів посібника у вигляді слайдів дає можливість використовувати його електронний варіант для демонстрації при проведенні навчальних занять.



























































































































































































































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

СЛОВНИК ВОЄННОГО МИСТЕЦТВА

ТАКТИЧНЕ МИСТЕЦТВО галузь воєнного мистецтва. Підручник